Nieuws

Veel gestelde vragen

Informatieavond 15 november 2021

Informatieavond voor ouders/verzorgers van leerlingen uit groep 8 op maandag 15 november 2021 van 19.00 uur tot 21.00 uur.

Deze avond vertellen wij u – middels een centrale presentatie – algemene informatie over Route 10-14 Delden, regulier onderwijs van het Twickel College Delden en hoe wij werken. Daarna kunt u (korte) informatieronden bezoeken. De onderwerpen van deze informatieronden worden tijdens de informatieavond bekend gemaakt en u kunt dan ter plekke kiezen over welk deelonderwerp u meer wilt weten. Tijdens de ouderavond is er gelegenheid om vragen te stellen aan docenten en schoolleiding.

Het is fijn om dit schooljaar de groep-8 ouderavond weer live op school te kunnen houden. Natuurlijk doen we ons uiterste best om dit voor iedereen ook veilig te organiseren. Om vooraf een inschatting te kunnen maken van het aantal te ontvangen bezoekers op deze avond, willen wij u vragen om uw komst aan te melden via: twickeldelden@carmelhengelo.nl. Graag daarbij vermelden met hoeveel personen u onze informatieavond bijwoont.

Vond je het een leuk bericht? Deel het snel op social media!

Scroll naar top