Nieuws

Veel gestelde vragen

Online informatieavond op 2 december

We nodigen u van harte uit voor de ONLINE INFORMATIEAVOND op donderdag 2 december 2021 van 19.00 uur tot 20.30 uur.

Hoezeer het ons ook spijt dat we u niet op onze locatie kunnen ontvangen, wij organiseren onze informatieavond van aanstaande donderdag volledig online, middels een livestream.

Er is binnen de school, na de laatste persconferentie van de Rijksoverheid, het een en ander veranderd wat betreft de coronamaatregelen.

We ontvangen daarom vanaf deze week alleen in geval van urgentie ouders/verzorgers of derden op onze locatie. Hiermee nemen wij onze verantwoordelijkheid ten aanzien van de huidige coronasituatie, maar met name ten opzichte van onze leerlingen en ons personeel.

Verloop online informatieavond
Donderdag 2 december kunt u de informatieavond vanaf 19.00 uur live volgen. Er is mogelijkheid om gedurende de avond via What’s App vragen te stellen. Uw vragen beantwoorden we zoveel als mogelijk live. Er is toegang tot de livestream via de website. Klik hier voor de link naar livestream.

Na de centrale opening waarbij onder andere leerlingen hun ervaringen met u delen, presenteren we onze twee leerwegen: Het Twickel College Delden Reguliere Stroom en Route 10-14 Delden.

We geven u graag een goed beeld van onze school tijdens de online sessie. Mocht het voor u niet mogelijk zijn om op genoemd tijdstip de informatie te volgen? Na donderdagavond kunt u op de website de opname van de livestream bekijken.

Mocht u zich eerder hebben aangemeld voor de informatieavond, dan ontvangt u van ons per mail een link met toegang tot de livestream.

Vond je het een leuk bericht? Deel het snel op social media!

Scroll naar top