Nieuws

Veel gestelde vragen

Informatie- en netwerkbijeenkomst

Verbreedt u uw blik om elke leerling passende kansen te bieden?

Wanneer u werkzaam bent in het onderwijs, wilt u op de hoogte zijn van nieuwe onderwijs-mogelijkheden voor leerlingen. Daarom vertellen we u graag wat meer over het 10-14 onderwijs en de praktische invulling daarvan.

We nodigen u dan ook van harte uit voor een verbreed-je-blik-middag’, een informatie- & netwerkbijeenkomst op maandag 13 februari van 15.00 uur tot 17.00 uur. Deze middag gaat over het 10-14 onderwijs in Delden en vindt plaats op Het Twickel College Delden.

Voor wie?
Deze middag organiseren we voor leidinggevenden, IB-ers, leraren uit de bovenbouw van het basisonderwijs en onderbouw van het voortgezet onderwijs en ondersteuningsfunctionarissen.

Na een inspirerende inleiding door Mariska Bosch gaat u naar twee verschillende informatierondes. Deze laten we zoveel mogelijk aansluiten bij uw vragen en informatiebehoefte. Het programma vindt u via deze flyer!

Wilt u meer weten over het 10-14 onderwijs? Hoe het in de praktijk werkt en wat de mogelijkheden zijn voor uw leerlingen? Up-to-date zijn en contacten leggen met collega’s uit het werkveld? Deze middag is daarvoor bedoeld.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor de verbreed-je-blik-middag tot en met woensdag 8 februari via: info@route1014delden.nl

Vermeld bij uw aanmelding uw naam, functie en schoollocatie. Heeft u specifieke vragen? Laat het ons weten. Geef uw vragen alvast door bij uw aanmelding. We bieden u graag maatwerk deze middag.

Van harte uitgenodigd op maandag 13 februari!

Met vriendelijke groet,

Liduïn Leferink, schoolleiding het Twickel College Delden
Mariël van Loenen, schoolleiding IKC Magenta

Vond je het een leuk bericht? Deel het snel op social media!

Afbeelding van WhatsApp op 2023-01-10 om 13.41.40
Scroll naar boven